2 Ekim 2009 Cuma

Kaptan Dümende


Zor bir deplasman, ilk macta akinan beklenmedik yenilgi, takimin 3 önemli oyuncusunun yoklugu ve bunlara ragmen alinan 1-0 galibiyet bence iyidir.

Kuralar cekildiginde hepimizin ortak görüsü Fenerbahcenin ilk defa cok kolay bir gruba düstügü ve bu rakipleri kolay gecebilecegi yönünde idi. Hatta grupta kimin ikinci olacagi hesaplari yapiliyordu. Fakat ilk mactaki gereksiz maglubiyet herseyi degistirdi. Artik grupdan cikabilirmiyiz hesaplari yapilmaya baslandi.
Bu yüzden Sherif deplasmani önemli bir deplasmandi ve mutlaka kazanilmasi gereken bir macti. Buna ragmen Fenerbahce cok etkili ve istekli bir oyun ortaya koymadi. Tutuk basladigi maci tutuk götürdü ve 52.Dk.da Kaptan Alexin golü ile maci kazandi. Golde Semihin katkisi cok büyüktü fakat Semih de bu macta istenilen düzeyde degildi tipki digerleri gibi.

Son dakiklarda yasanan sikintili dakikalar futbolcularin acemiliklerinden kaynaklandi. Daha önceki macta 1-0 öne gecmisken 1-2 yenilen takim bu olaydan fazla ders almamis anlasilan. Elde ettigi üstünlügü korumak isteyen bir takim böyle kolay top kayiplari yapmamali.

Sonuc olarak iyi oynanmadan kazanilmis bir mac ve 3 puan var. Herseye ragmen bu üc puan Fenerbahce icin cok önemli grupdaki diger rakiplerininde berabere kalmasi büyük bir avantaj oldu.

Ayrica dün oynanan macin Daum icinde ayri bir önemi vardi. Fenerbahce ile ciktigi 148 resmi macta 100. galibiyetini aldi Daum. Bundan önce cikmis oldugu 147 macta 99.galibiyet, 20 berberlik 28 maglubiyet almis olan Alman hoca icin hicde kötü olmayan bir istatistik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder