26 Eylül 2011 Pazartesi

M.Ertugrul Taskiran


5 Kasim 1989 dogumlu Mahmut Ertugrul Taskiran, 2006 yilinda kartalspordan Fenerbahce altyapisina tranfer oldu. 5 Sezon Fenerbahce Paf Takiminda görev yapan Ertugrul bu sezon basinda Samsunspor´a kiralik olarak verildi.

Sezonun ikinci haftasinda Galatasaray deplasmaninda Ahmet Sahinin kirmizi kart görmesi nedeniyle Süper Ligdeki ilk macina Galatasaray karsisinda cikti. Ahmet Sahin´in Kirmizi kart görmesine sebep olan penalti golüne engel olamayan Ertugrul görev aldigi sürede basarili bir performans sergiledi.

Ligin ücüncü haftasinda Trabzonspor karsisinda da Samsunspor kalesini yine Ertugrul Taskiran korudu . Bu mac karsilikli atilan gollerle 1-1 sona erdi. Bu macdaki performansi da üst düzeydeydi. Kadere bakin ki süper ligde oynadigi iki mac da ligin büyük takimlarina karsiydi. Buna ragmen cok basarili iki mac cikartti Ertugrul.

Yukaridaki video da da görüldügü gibi ligin 4. haftasinda Orduspor deplasmaninda oynadigi macla bence yildizlasti. Özellikle son dakikalarda kurtardigi pozisyon bence haftanin en güzel hareketlerinden birtanesi.

Ertugrul bu performansini devam ettirirse sanirim sezon sonuna kadar kaleyi kimseye birakmaz. Esas sorun sezon sonu Fenerbahceye döndügünde baslayacak böylesine yetenekli bir kalecinin Fenerbahcede yedek kalmasini kimse kabullenemez.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder