8 Ekim 2011 Cumartesi

Savciya selam, Hizmete devam..!!




Bu yilin sonunda bitmesi planlanan Fenerbahce Uluslararasi Spor Kompleksi Aziz Baskanin en cok önem verdigi projelerden birisiydi. Yapimi tamamlandiginda Türkiyenin en büyük ve en modern Spor kompleksi olacak Tesis ayni zamanda Klübe de cok büyük maddi gelir saglayacak . Umarim acilisinda bu projenin yapilmasinda cok büyük emekleri olan Aziz Yildirim da aramizda olur.

Bugün Türkiyede spor tesisi denildiginde ilk akla gelen kisi bugün Metris Cezaevinde bulunan Aziz Yildirimdir. Fenerbahceye ve Türkiye ye kazandirdigi spor tesisleri ile Türk sporuna büyük katkilar saglayan Baskan ne yazik ki bu emeklerinin karsiligini hapis yatarak ödemekte.




Diger Klüpler gibi Devletin sirtindan gecinmek yerine kendi imkan ve olanaklari ile Fenerbahceyi tesis zengini yapmis, bu tesisleri Türk Sporuna sunmus bütün bunlari yaparkenden Devletten tek kurus destek görmemistir. Aksine son projesinde yani bu Kapali spor salonunun yapiminda bir cok engellemelerle karsilasmis , proje bir kac kez degistirilmek zorunda kalinmistir.

Hal böyle iken 3 Temmuz sabahi evinden apar topar alinarak savcilga götürülmüs ve o günden
bugüne metris ceza evinde tutuklu olarak kahraman savcimizin iddianameyi hazirlamasini beklemektedir. Devletin arazisi üzerine Devletin parasiyla stad yapanlar, Devletten örtülü ödenekten ve aciktan maddi destek görenler, vergi borclarini bir kalemde silenler ellerini sallayarak aramizda gezerken O yaptigi bu hizmetlerin bedelini cezaevinde yatarak ödüyor.

Bütün bu yatirimlari yapmak yerine bu maddi olanaklari transfere harcasaydi Fenerbahce bugün Türkiyenin futbolda yenilmez armadasi olurdu. Zaten bunu kendisi de gecen sezon ortasinda katildigi %100 Futbol programinda söylemisti.

Iste tüm bu gercekleri görmeyenler veya görmek istemeyenlerdir, Aziz Yildirimi sike ile suclayanlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder