14 Aralık 2010 Salı

Ankaranin Tasina bak..


Gözlerimin yasina bak diye devam eden eski bir türkü. Bu hafta oynanan Ankaragücü maci sonrasi benim gibi bircok Fenefbahce taraftarinin diline düsmüstür herhalde.

Karli bir kis aksami oynanan karslasmayi Ankaragücü 2-1 kazanarakFenerbahcenin sampiyonluk ümitlerini iyice azaltti. Belki futbol olarak pek bisey oynamadilar ama skor tabelasinda maci onlarin kazandigi yaziyordu.

Oysa bu mac fenerbahce icin cok önemliydi. Gündüz oynanan macta sampiyonluktaki en önemli rakibi deplasmanda Istanbul Büyüksehiri yenmis ve puan farkini 9´a cikarmisti. Ayrica ezeli rakiplerimiz Besiktas ve galatasarayda haftayi maglubiyetle tamamlamislardi.

Ankara deplasmanindan alinacak bir 3 puan Fenerbahce icin altin degerinde olacakti. Maca iyide basladilar üst üste bulunan gol pozisyonlari vardi ama gol bir türlü gelmiyordu. Kar yagisi Ankaragücü defansindan daha iyi savunma yapiyordu. Niangin sutu direkte patliyor son haftalarin yildizi Alex altipasin icinde golü kaciriyor, Dia sol kanattan aldigi her topla pozisyon yaratiyordu ama gol gelmiyordu.

Artik Fenerbahce de kronik bir hastalik haline gelen ikinci yari sendromu basliyor ve yedigi iki golle maci kaybediyordu. Niangin 90+1 dakikada attigi golde teselli oluyordu.

Futbolun klasik deyimini bu mac icin kullanabiliriz. " Atamayana atarlar"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder