31 Temmuz 2011 Pazar

Dalga, Dalga, Dalga Gecmek


Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Can Arat, Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Gençlerbirliği eski Genel Müdürü, eski hakem Zafer Önder İpek ile tutuklu bulunan kaleci Korcan Çelikay’ın ağabeyi futbolcu İlhan Çelikay dün serbest bırakıldı.


Dünkü operasyonun haberi gazetelere bu sekilde yansidi. Yani 3 dalgada gözaltina alinan herkes serbest birakildi.

Simdi herkes dört gözle 4. dalgayi bekliyor.

Savci bey herkesle dalga dalga dalga geciyor.

Operasyonun basladigi ilk günlerde bütün yayin organlarina sunulan haberlerde Savcinin elinde cok güclü delilleri oldugu bu delillere göre 19 macta sike yapildiginin kanitlandigi ifade edilmisti.

Öyleyse neden hala dalga dalga gözaltilar devam ediyor. Insanlarin ifadeleri aliniyor ve daha sonra serbest biraklilyor.

Bu kadar güclü delilleriniz varken hala neyi arastiriyorsunuz. Madem ki 19 macta sike yapildigini kanitladiniz öyleyse neden bu maclarda sikeye karisanlari tutuklayip hapse atmiyorsunuz da her hafta birilerini gözaltina alip sorguladiktan sonra serbest birakiyorsunuz.

Elinizdeki güclü delillere ragmen neden hala iddianameyi hazirlamiyorsunuz da Erman Toroglu gibi sike ve tesvigin en yogun dönemlerinde Futbolculuk ve hakemlik yapmis nasil spor yazari oldugu bilinmeyen eski bir kabzimaldan medet umuyorsunuz.

Saniklardan ve Avukatlarindan gizlediginiz belgeleri neden TFF ye gönderip onlarin bir karar almasini bekliyorsunuz. kendinizin bile inanmadigi bu belgelere TFF nin inanmasini mi bekliyorsunuz. Medyaya sizdirdiginiz düzmece ses kayitlari ile TFF yi baski altina alip küme düsürme karari icin yönlendirerek kendinizi hakli cikarmaya mi calisiyorsunuz.

Bu sorular uzar gider. Buna benzer yüzlerce soru kurgulayabilirim. Ama asil sorum su ;

Siz ne yapmaya calisiyorsunuz. Bu dalga dalga gözaltilarla bizimle dalga mi geciyorsunuz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder