10 Ağustos 2011 Çarşamba

Terbiyesizler...!!!

Daha önce Türkiye Cumhuriyetinin Basbakanini isliklayan ve yuhalayanlar Bugün de Türkiye Milli Takiminin Kaptanina ayni davranisi gösterdi.

Basbakan taraftari olduklari klübe bedavadan stad yapmisti, üstelik de klüpden bes kurus almadan.

Emre ise onlara yillardir övündükleri uefa kupasini kazandiran kadroda yer almisti.

Karari siz verin bu yapilana Vefasizlik mi denir yoksa TERBIYESIZLIK mi?



3 yorum:

  1. Son 5 yıldaki gelişmelerden sonra (özellikle son 2 sene), Başbakan'ın yuhalanmaması anormal.

    Emre'ye yapılan terbiyesizlik yenilir yuturlur birşey değil. Vefasızlık, terbiyesizlik, arsızılık hepsi bir arada. O guruh hakkında daha fazla laf etmeye değmez.

    Öte yandan, son zamanlarda hangi takım taraftarı çok vefalı oldu ki? Kendimizi kandırmayalım. Biz, toplum olarak, bir çoküş, yozlaşma içindeyiz.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşım, başbakan'a gösterilen tepki ile Emre'ye gösterilen arasında böyle bir bağlantı kurmanı anlayamadım. Biri siyasi iken diğeri sportif mecra içinde bir konu.
    Başbakan'ı ıslıklamak onun siyasetini beğenmeyenlerin tepkisidir, ancak Emre üzerinde milli forma varken ıslıklanmıştır. Dolayısıyla sapla samanı karıştırmıştır taraftar Emre olayında.
    Bence ayıplayacaksak bu minvalde ayıplayalım derim.

    Mehmet

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Mehmet, Ben Basbakana olan tepkinin siyasi oldugunu düsünmüyorum. Basbakanin Fenerbahceli kimligi onun tepki almasina sebep olmustur.

    Siyasi olup olmamasi da o kadar önemli degil. galatasarya yaptigi kiyaklara ragmen o stadda tepki almasina vurgu yapmak istemistim.

    YanıtlaSil