25 Nisan 2010 Pazar

Bekir Pasa


Geldigi günden beri yedek oturan zaman zaman Daumun sag kanatta kullandigi Bekir, bugün kendi mevkisi olan stoperde Olay adam Bilicanin yerine görev aldi. Görev verildi desek daha dogru olur. Cünkü Daum bu mevkiide Bilicanin yoklugunda genellikle Önder veya Denizi kullaniyordu.

Daumun böyle önemli bir haftada ona bu görevi vermesinin mutlaka bir sebebi vardir. O´da oynadigi futbolla "Benim adim Bekir, görevim bek´tir" dedi. Attigi gol de isin cabasi oldu. Belkide Daumun dedigi gibi "Altin bir gol" atti Bekir bugün.

Ama attigi gol onun bu övgüyü almasinin esas nedeni degil. Bir defans oyuncusunu degerlendirirken attigi golle degil defansda yaptiklarina bakmak gerekir. Peki dafans da nasildi derseniz, Bence Bilicadan eksigi yok. Zamaninda yaptigi müdehaleler, kademeye girisleri diger defans oyunculari ile uyumu, ilerisi icin umut vericiydi. Belki Kasimpasa gibi bir rakip karsisindaki performansi bizi aldatiyor olabilir. Ama demiyorlar mi Kasimpasa Türkiyenin Barcelonasi diye. O zaman Bekirin bu performansini alkislamakdan baska birsey gelmez elimizden.

Tebrikler Bekir.


1 yorum: