12 Nisan 2010 Pazartesi

Korkunun ecele faydasi yok...



Daha simdiden hem Besiktas Yöneticileri, hemde basinin besiktasi tutan fanatik yazarlari önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahce-Besiktas Derbisi icin zemin hazirlamaya basladilar.

Besktas-Trabzonspor macinin hemen ardindan Mete Düren le baslayan Federasyon ve Hakemleri etki altina alma operasyonu Dünde Besiktas Futbol Komitesi Baskani Serdar Adali ile devam etti. Bugünde bazi madya organlarinda Demiörenin yaptigi bazi aciklamalar yer aldi.

Iki gündür bir cok spor programinda ve gazetelerde Besiktasli yazar ve yorumcularin derbi öncesi Federasyonu ve hakemleri elestiren yazi ve yorumlarini okuyor ve izliyoruz. Konu hep ayni sanki ayni kisi bu insanlara neler söyleyeceklerini anlatmis onlarda ayni seyleri söyleyip yaziyorlar. Trabzon macindaki penalti pozisyonundan baslayip Aziz Yildirimin sözde hakem odasini basma olayi ile birlestirip Hakemleri ve Federasyonu etkilemeye calisiyorlar.

Ortaya attiklari mesnetsiz ididalara kendileride inanmiyor bizim inanmamizi bekliyorlar. Daha önceki sezonlarda Ya Anelkanin kolunu örnek verirlerdi ya Nobrenin golünü, simdi öyle ortaya atacaklari bir pozisyonda yok. Aksine Fenerbahce aleyhine yapilan bir araba dolusu hakem hatasi var. Bos bos konusuyorlar.

Peki neden böyle bos bos konusuyorlar. Korkuyorlar bu hafta sonu alacaklari bir maglubiyet onlari ligden koparacak. Belki ligi 4. bitireip Uefaya gitme hakkini kazanacaklar ama Agustoda ön eleme maci oynamak zorunda kalacaklar.

Korkuyorlar cünkü bu Ülkede herhangi bir takima yenilmek, Fenerbahceye yenilmek kadar aci vermiyor onlara. Daha önceki sezonlarin birinde "Tek amacimiz Fenerbahceyi sampiyon yapmamak" diyen bir Baskanin Fenerbahceye yenilmekten korkmasinida anlayisla karsilayabiliyorum.

Napalim korkunun ecele faydasi yok demek düser bizede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder