30 Haziran 2010 Çarşamba

T.Direktör Aykut Kocaman



Sakaryaspor´dan 1988-89 sezonunda Fenerbahceye gelen Aykut Kocaman, Fenerbahce ile bircok basariya imza attiktan sonra 1995-96 sezonundaki meshur Trabzonspor macinda attigi golle Fenerbahcyi sampiyonluga tasimis fakat daha sampiyonlugun tadini cikaramadan Oguz Cetinle beraber Ali Sen tarafindan Fenerbahceden koparilmisti.

Gecen sezon basinda Sportif Direktör olarak yuvaya geri dönen Aykut Kocaman, Daumun ayrilmasindan sonra Teknik Direktörlük görevine getirildi. Kendisine yeni görevinde basarilar diliyorum. Umarim Futbolculuk dönemindeki basarilara TD. görevinde de devam eder.

Fenerbahcede Teknik Direktör olmanin sikintilarini cok iyi bilen Aykut Kocaman bu sikintilarin üstesinden nasil gelebilecegini de bilen bir insan. Türk Futbolunu, futbolcusunu, medyasini yakindan tanimasi itibariyle Fenerbahceye faydali olacagini düsündügüm Aykut Hoca görev yaptigi takimlarda genclerede önem veren bir yapiya sahip. Sayet Fenerbahcede de ayni düsünceye devam ederse Fenerbahcenin yillardir kanayan yarasi olan altyapidan oyuncu cikartma sorunun da büyük ölcüde halleder.

Aykut hoca icin en büyük dezavantaj cok sabirsiz olan Fenerbahce taraftari, Yönetimi ve kadrosunda yüzlerce Teknik direktör bulunduran Türk Futbol Medyasi. Bu üclü ittifak kimlerin basini yemedi ki. Löw, Hiddink, Zico, Aragones gibi bircok önemli Teknik Direktörü kurban eden bu üclü ittifak umarim Aykut Hoca icin farkli yaklasimlarda bulunurlar.

Taraftarin büyük bir bölümü Aykut Hocaya simdilik olumlu baksalarda sezon icinde alinacak bir iki kötü sonuctan sonra nasil bir tepki koyarlar orasi simdilik muamma. Sayet alinan kötü sonuclara ragmen Takima ve Aykut Hocaya sahip cikarlarsa, Yönetim herzaman yaptigi hatayi tekrarlamaz sampiyon olamayan TD. gider kuralini bir seferligne rafa kaldirirsa Fenerbahce uzun yillar basariyla görev yapan bir T. Direktöre kavusur düsüncesindeyim.

Herseye ragmen burasi Fenerbahce Cumhuriyeti rüzgarin neden nasil esecegini kimse bilemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder