23 Kasım 2010 Salı

FENERBAHCE 5-2 BUCASPOR


Daha baslama düdügü calali 34 saniye olmustu ki Kaptan Fenerbahce Tarihindeki 3000. golü atarak takimini 1-0 öne gecirdi. Bu gol macin Fenerbahce acisindan rahat gececeginin habercisiydi. Öyle de oldu . Ileri ucta Alex Niang ikilisinin uyumu ve onlara sag kanattan servis yapan Gökhanin mükemmel oyunu ile mac bir anda 3-0 oldu. 3 golde Kaptan Alexden geldi. Hafta icinde Alexin attigi gollerin sayisini 98 olarak aciklayan Fanatik Gazetesine gönderme yaparcasina gollerini pes pese siraladi Alex.

Bir gazete hangi amacla macin hakemlerinin raporlarina yazdigi ve TFF kayitlarina gecen golleri
gecersiz görüp kendi mantiklarina göre haber yaparlar bunu da anlamis degilim. Neyse zaten bunlara Alex cevap verdi benim bisey söylememe gerek kalmadi.

Macin tarihi bir farkla sonuclanacagini düsünmeye basladigimiz anda Fenerbahce bir anda stop etti. Sahada adeta gezmeye basladilar. Rakibi hafife almis olacaklar ki antremanda kostuklari kadar bile kosmadilar. Bu hatalari ilk yari sonunda kalelerinde bir net gol pozisyonu ile sonuclandi.

Ikinci yari basladiginda Fenerbahce takim olarak yine o rehavetin icinde savruk ve umursamaz oynamaya devam etti. Bu durumdan faydalanan Bucaspor üst üste pozisyonlar buldu ve bir köse atisi sonunda golü attilar. Golü yediktan sonrada fenerbahcede bir degisiklik olmadi yine yürüyen, kosmayan mücadele etmeyen umursamaz bir takim vardi sahada. Ileride Niangin cirpinislari Gökhanin sag kanatta ileri geri bindirmeleri fayda etmiyor Fenerbahce defansi cok acik veriyordu.

Aykut Hocanin 72. dakikada stoch, Dia ve 76.dakikadaki Alex, Semih degisiklikleri Fenerbahcenin biraz olsun toparlanmasini sagladi. Dia, Niang, Semih üclüsünün mükemmel paslasmalari sonucu Fenerbahce biri Niang ve biri Semihten olmak üzere iki gol daha bularak farki acti. Fenerbahcenin son dakikalarda yedigi gol Fenerbahce gibi üst düzey bir takiminin defansina yakismadi. Fenerbahce hücum hattinda ne kadar uyumlu ve güclü ise defans bölgesinde de bi o kadar uyumsuz daginik ve kötüydü. Umarim Luganonun gelisi bu durumu düzeltir. Aksi halde Fenerbahce bu defansi ile cok basi agrir.


Macin Adami:

Alex- Niang-G.Gönül


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder