9 Mayıs 2010 Pazar

Melih Bey´e sorular




Iki gün önce Ankaragüclü futbolcular paralarini alamadiklari icin Antremani boykot ettiler. Haber duyulur duyulmaz, yönetim futbolculari ikna edip antremana cikmalarini sagladi ve ertesi gün 3 milyon 750 bin lira ödeme yapildi.

1- Madem paraniz vardi neden daha önce bu para futbolculara dagitilmadi. Haberin basina cikmasini beklediniz.

2- Eger bu parayi ödeyecek durumda degilseniz bir gün sonra bu miktardaki parayi nerden buldunuz.

3-Bu paranin bir kaynagi var mi yoksa canta icinde birilerimi getirdi.

4- Maclariniza bile 3 bin taraftar gelmezken,hicbir iddiasi olmayan Ankaragücü takiminin antremanina 3 bin seyirci gelmesi normal mi.

5- Yoksa Belediyede calisan maasini Belediyeden alan 3 bin isci mi antremani seyretmeye geldi.

6- TFF ve Fenerbahce Klübünün tüm uyarilarina ragmen neden mac biletlerini Internet üzerinden satisa cikardiniz. Bu biletler kimlere ne amacla satildi.

7- Bugün medyada futbolcunuza sike teklif edildigi iddiasinda bulunmussunuz. Bu konu savciliga bildirildi mi? Eger bildirilidiyse Savcilik takibindeki bir konunun medyada konusulmasi dogru mu? Yok eger savciliga haber vermediyseniz, böylesine önemli bir konu nasil savciliktan önce medyada yer alir.

8- Türk Futbolu adina cok önemli bir iddianin savciliktan önce medya da yer almasi mevcut kanit ve delilerin kaybolmasina neden olmaz mi? Yoksa ortada kanit ve delil yok mu?

9-Iki haftadan beri gerek yöneticinizin gerekse sizin yaptiginiz aciklamalarin amaci nedir Ankaragücü takiminin düsme korkusu yok sampiyonluk veya avrupa kupalarina katilma sansi yok. Peki o zaman neden bu kadar agresifsiniz. Birilerine bir söz mü verdiniz.

Melih Bey iyi konusan saglam bir politikacidir. Eminim ki benim bu sorularima mantikli bir cevabi vardir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder