9 Mayıs 2010 Pazar

Sampiyon Bayern




Bundesligada 2009-10 sezonunu Bayern Sampiyon tamamladi. Sezonbasindan beri türlü sikintilar yasayan Almanyanin en güclü takimi bu sikintilardan siyrilarak Bundeligada sampiyonluga ulasti. Aslinda gecen hafta garatilemislerdi sampiyonlugu. Kiyasiya bir yarisa girdikleri Schalke gecen hafta Bremene yenilince Bayern haftaya üc puan fark ve +17 gol averji ile girmisti. (Almanyada puan esitliginde gol averajina bakiliyor)Yani bu hafta Bayernin yenilmesi ve Schalkenin rakibini 16-0 gibi bir skorla yenmesi gerekiyordu ki bu mümkün degildi.

Sonucta bu hafta da puan kaybeden Bayern degil Schalke oldu. Deplasmanda Mainz la 0-0 berabere kalan Schlake 65 puanla ligi ikici sirada tamamladi. Bu hafta HSV ile Berabere kalan Bremen ücüncü oldu ve Sampiyonlar Ligi ön elemesine katilmaya hak kazandi.

Bayern ayrica bu sene Almanya Kupasinda da finalde Bremene karsi oynayacak. 15 Mayisda oynanacak Finali kazanirsa, Sampiyonlar Ligi Finalinde Interin karsisina iki kupali bir takim olarak cikacak ve Ücüncü kupayi almak icin mücadele edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder